Joka a co lekarz na temat zmiany leków bo wg. Mnie skoro takie coś występuje to są nieskuteczne ? Nie wiem jak oni to różnicują ja też miałam bardzo aktywna chorobę w pierwszym roku na szczęście potem zwolniło albo ja wiem już lepiej jak się z nią obchodzić ale, że w rezonansie nic się nie działo to dla nich ludzi w białych kitlach objawow też brak skoro nie ma odchyłów ( sorry za określenie ale praca jako przedstawiciel medyczny strasznie mnie zniechęciła do medyków ) . Ja mogę Ci z mojego punktu powiedzieć ile u mnie trwaly rzuty nieleczone a było ich sporo. Najdłuższy ok 8 miesięcy. Swoją drogą spróbuje magnez, sole w epsom, disaporal 400 mg pić całym dniem małymi łykami nie raz bo się kiepsko przyswaja. Mi to zawsze na czuciowe rzuty pomaga. Jeśli chodzi o miejsca intymne to też mi się zdarzają jeden-dwa dni trwały max ale zawsze do mojego magnezu wtedy dodaje Wit C i też pije cały dzień. Dodatkowo mam połowę lub więcej w zamrażalce jagód leśnych ... Zawsze dodaje do jogurty większą garśc moje antidotum na problemy z oczami i właśnie zapalania pęcherza.. wiem wiem to nie są sterydy ale naprawdę warto zastanowić się jak sobie dopomóc kiedy organizm nas zawodzi i dlaczego. Do tego wszystkiego chciałabym dodać że zanim zachorowałam żyłam szybko i bylejak bo praca praca praca.. teraz przede wszystkim spokój i czysta Micha czyt nie jem żywności z plastiku i naprawdę da się żyć.
Sorry za literówki ale pisze szybko póki dzieci śpią
. Kąpiele w soli epsom miało być *
Sorry za literówki ale pisze szybko póki dzieci śpią
. Kąpiele w soli epsom miało być *