15-12-2021, 22:21
I tak nam minął prawie rok i przed nami kolejne Święta Bożego Narodzenia
. I może znowu napiszmy jak to będzie w ten świąteczny czas. To przecież taki wyjątkowy czas...wybaczeń, wzruszeń, wspominania, radości i nadziei. Staram się cieszyć tymi świętami, każdą chwilą, choć wiem, że mojej mamy nie będzie
, bo ma demencję i chce zostać w domu, ale pojadę do Niej po Wigilii. Rok temu zmarła moja ciocia, to będzie druga Wigilia bez niej i...pierwsza bez naszej ukochanej wilczycy Dżemmy
.
Ale...będzie choinka
- u mnie znowu na balkonie, bo mój kot Tolek wspina się na wszystko i choinka na pewno go zainteresuje + wiszące bombki.
W piątek dla moich pracowników organizuję firmową Wigilię - będzie się działo
.
. I może znowu napiszmy jak to będzie w ten świąteczny czas. To przecież taki wyjątkowy czas...wybaczeń, wzruszeń, wspominania, radości i nadziei. Staram się cieszyć tymi świętami, każdą chwilą, choć wiem, że mojej mamy nie będzie
, bo ma demencję i chce zostać w domu, ale pojadę do Niej po Wigilii. Rok temu zmarła moja ciocia, to będzie druga Wigilia bez niej i...pierwsza bez naszej ukochanej wilczycy Dżemmy
. Ale...będzie choinka
- u mnie znowu na balkonie, bo mój kot Tolek wspina się na wszystko i choinka na pewno go zainteresuje + wiszące bombki. W piątek dla moich pracowników organizuję firmową Wigilię - będzie się działo
.