Cześć. Mała aktualizacja zdarzeń. Dość ciekawe zjawisko, dzisiaj o poranku przed samym podaniem solumedrolu poczułem, jakby z okiem było coraz lepiej. Dla pewności odpaliłem film na laptopie i faktycznie poczułem, że oko wróciło już w 70% bez ingerencji sterydów. Mogę powiedzieć, że minęły równo 3 tygodnie od PZNW, ale czy moj objaw może być traktowany jako rzut choroby czy po prostu jakaś bakteria mi się dostała? Ciekawe. Rezonanse czyste jak mówiłem, w poniedziałek punkcja która duzo więcej powie.
Nadmienię też, że mam planowanych 5 wlewow solumedrolu, aczkolwiek zobaczymy jak to wszystko się rozwinie. Mówiąc szczerze wolałbym jak najmniej ingerować z tym sterydem.
Ktoś może cos polecić? Lepiej wziąć 5, czy 3? Jaka jest różnica oprócz tego, ze dostanę więcej. Otrzymuję 1g codziennie.
Nadmienię też, że mam planowanych 5 wlewow solumedrolu, aczkolwiek zobaczymy jak to wszystko się rozwinie. Mówiąc szczerze wolałbym jak najmniej ingerować z tym sterydem.
Ktoś może cos polecić? Lepiej wziąć 5, czy 3? Jaka jest różnica oprócz tego, ze dostanę więcej. Otrzymuję 1g codziennie.