(20-12-2021, 22:01)yasmina napisał(a): Marcin, czytam Twoje posty i smutno mi się robi. Jesteś fajnym chłopakiem, jeździsz na motorze. Nie przyzwyczajaj się do czegoś co nie jest dla Ciebie dobre. Może i jesteś dziwak, ale dziwak tajemniczy. Spróbuj odnaleźć w sobie coś co sprawi, że inaczej spojrzysz na świat i ludzi. Nikt nie powinien być sam, nawet z wyboru. I nie wykręcaj się chorobą, ona nie powinna być przyczyną Twojej samotności. Otwórz się na ludzi, szczególnie polecam braci motocyklowych.
yasmina z moich obserwacji na zlocie czy spotach wynika, że nie ma czegoś takiego jak brać motocyklowa. Są mniejsze czy większe bańki czy kółka wzajemnej adoracji, a ja do nich nie pasuję. Zresztą zlotów już nie odwiedzam. A czy jestem tajemniczy? Myślę, że nie. Jestem prosty prostak.
(20-12-2021, 23:11)Lusia98 napisał(a): MarcinS właśnie widziałam że chyba nawet jakaś kobieta odzywała się pod Twoim postem że chyba w tym samym dniu byliście włączani do programu i w tym samym miejscu więc zwróciła na Ciebie uwagęwięcej wiary w siebie!
Może zwróciła uwagę, bo nie widziała jeszcze takiego dziwadła.Na szczęście się nie odezwała, bo ja tylko bym się speszył i kombinował jak i gdzie uciec. Jak wspominałem jestem chorobliwie nieśmiały.
Ale temat nie o mnie.
Chciałbym wszystkim Wam życzyć Wesołych Świąt
Niech będą takie jak lubicie i jakie sprawiają Wam radość.

więcej wiary w siebie!
Na szczęście się nie odezwała, bo ja tylko bym się speszył i kombinował jak i gdzie uciec. Jak wspominałem jestem chorobliwie nieśmiały.