27-12-2021, 09:54
Lekarze wiedzą co robią
zaufaj im.
Narazie zwlekają z postawieniem diagnozy bo rzut niespecyficzny i dla nich niewidoczny. Ja też miałam jeden widoczny dla oka neurologa rzut kolejne z mrowieniem, drętwieniem (wtedy nie traktowano mnie zbyt poważnie).
Po tych zmianach na rezonansie zapewne lekarz postawi już wstępną diagnozę. Czy włączy do leczenia ? Tego nie wie nikt .. wydaje się czasem że oni sami też nie wiedzą co zrobią dobrze w takich przypadkach
głowa do góry ! Będzie dobrze. Tylko trochę długo musisz czekać na kolejna wizyte
zaufaj im. Narazie zwlekają z postawieniem diagnozy bo rzut niespecyficzny i dla nich niewidoczny. Ja też miałam jeden widoczny dla oka neurologa rzut kolejne z mrowieniem, drętwieniem (wtedy nie traktowano mnie zbyt poważnie).
Po tych zmianach na rezonansie zapewne lekarz postawi już wstępną diagnozę. Czy włączy do leczenia ? Tego nie wie nikt .. wydaje się czasem że oni sami też nie wiedzą co zrobią dobrze w takich przypadkach
głowa do góry ! Będzie dobrze. Tylko trochę długo musisz czekać na kolejna wizyte