Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Witam i ....o zdrowie pytam. A na powaznie mam kilka pytan
Witaj skrzat Uśmiech wierze, ze Twoje objawy są dokuczliwe i wierzę, że bardzo Cię meczy to, że nie wiesz co Ci jest.
Diagnozy niestety nie postawimy bo od tego jest lekarz ale możemy pomóc ewentualnie gdzie się udać. Nie wiem jak jest w UK ale cześć badań i wizyt można zrobić prywatnie nawet jak lekarze nie chcą kierować. Nie wiem jakie badania masz już zrobione ale ja bym zaczęła od ogólnej morfologii z rozmazem, jeżeli tu wyjdzie ok to szukałabym dalej, wizyta u neurologa i prośba o skierowanie na MRI głowy i kręgosłupa lub jeżeli Cię stać to zrób prywatnie, jak tu będzie ok, to można zrobić wyniki w kierunku chorób autoimunologicznych, sprawdziłabym tez borelioze, tarczyce . Oczywiście możesz zacząć od najtańszych badań kończąc na tych droższych jak nie będzie chciał Cię lekarz skierować. A depresję lekarz może zdiagnozować tylko wtedy kiedy człowiek jest fizycznie zdrowy. Oczywiście może też wspolistniec z jakas choroba ale nie dać sobie wmówić depresji bez sprawdzenia innych przyczyn. Życzę powodzenia i wytrwałości i daj znać co już sprawdziłes. Oczywiście z wynikami chodź do lekarza, nie interpretuj sam.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Witam i ....o zdrowie pytam. A na powaznie mam kilka pytan - przez Joanna - 27-03-2017, 20:40

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości