04-01-2022, 11:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-01-2022, 11:39 przez emichalska67.)
Wyobraźcie sobie ze przyjechałam na te wizytę , czekam jak osioł
wcale nie ma tej lekarki . Mam wyraźna kartkę 4.01-9:30
W rejestracji mówię o syt ze czekam to tamto . Przyjechałam specjalnie odczyt rezonansu itp one do mnie ale pani doktor jutro przyjmuje , musi pani jutro przyjechać , wiec zapytałam sie ,czy sobie ze mnie żartują ? Ja tu nie mam 25 km a jutro ide do pracy
Ale co one na to mogą ??? One nie rozumieją co to ma znaczyć dlaczego tak sie stało [emoji2358] pokładałam nadzieje chciałam konsultacji co dalej nowa duża zmiana w głowie jest . Mi sie chce już płakać nie mam siły . Inny lekarz mnie przyjął Dał tylko rezonans i leki
I jutro mam dzwonić umówić się na wizytę .
Czy to jest ku#*%+ normalne ……
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Mam jedna nowa zmianę plat czołowy o wym. Poprz 13x13 tyle wiem [emoji2370]
wcale nie ma tej lekarki . Mam wyraźna kartkę 4.01-9:30
W rejestracji mówię o syt ze czekam to tamto . Przyjechałam specjalnie odczyt rezonansu itp one do mnie ale pani doktor jutro przyjmuje , musi pani jutro przyjechać , wiec zapytałam sie ,czy sobie ze mnie żartują ? Ja tu nie mam 25 km a jutro ide do pracy
Ale co one na to mogą ??? One nie rozumieją co to ma znaczyć dlaczego tak sie stało [emoji2358] pokładałam nadzieje chciałam konsultacji co dalej nowa duża zmiana w głowie jest . Mi sie chce już płakać nie mam siły . Inny lekarz mnie przyjął Dał tylko rezonans i leki
I jutro mam dzwonić umówić się na wizytę .
Czy to jest ku#*%+ normalne ……
Mam jedna nowa zmianę plat czołowy o wym. Poprz 13x13 tyle wiem [emoji2370]