28-03-2017, 08:01
Hej Sylwia! Ja też nie pomoge
Jedyne co, to czasem mam uczucie 'napicia gazowanego' w połączeniu ze zgagą, taka śmieszna hybryda. Ale to rzasko i zakładam, że od żołądka. Najlepiej chyba pogadać z lekarzem, może będzie miał jakiś pomysł. Chociaż np. moja ukochana pani doktor sama mi otwarcie powiedziała, że jako że Tec jest na Węgrzech od 3 lat dopiero, to ona się wciąż tego leku uczy, także możemy się uczyć razem
W Polsce Tec jest jeszcze krócej, także nie na wszystkie pytania mogą być odpowiedzi.
Powodzenia! Obserwuj, czy czas i intensywność tego odczucia ma może jakiś związek z tym, co jesz? Zbieraj dane, żebyś mogła pełniejszy obraz dać lekarzowi
Jedyne co, to czasem mam uczucie 'napicia gazowanego' w połączeniu ze zgagą, taka śmieszna hybryda. Ale to rzasko i zakładam, że od żołądka. Najlepiej chyba pogadać z lekarzem, może będzie miał jakiś pomysł. Chociaż np. moja ukochana pani doktor sama mi otwarcie powiedziała, że jako że Tec jest na Węgrzech od 3 lat dopiero, to ona się wciąż tego leku uczy, także możemy się uczyć razem
W Polsce Tec jest jeszcze krócej, także nie na wszystkie pytania mogą być odpowiedzi.Powodzenia! Obserwuj, czy czas i intensywność tego odczucia ma może jakiś związek z tym, co jesz? Zbieraj dane, żebyś mogła pełniejszy obraz dać lekarzowi
You are never too old to set a new goal or to dream a new dream...