19-01-2022, 14:28
(15-01-2022, 22:37)yasmina napisał(a): Kochana, bądź dobrej myśli i uzbrój się w cierpliwość, bo najważniejsze to właściwa diagnoza i pewnie rezonans pomoże w jej postawieniu. Nie przepraszaj, że piszesz, po to tu jesteśmy, żeby czytać i pocieszyć. I nie czekasz na wyrok tylko na diagnozę i leczenie i wtedy na pewno poczujesz się lepiej, jak już będziesz wiedziała, jak walczyć z chorobą. Dla pocieszenia/pewnie marnego/...mam nadwzroczność, astygmatyzm, wizyty u psychiatry i psychotropy. Od 7 lat SM bez leczenia i jest dobrze. Trzymaj się
Jestem po rezonansie głowy czysty i po potencjałach wzrokowych , neurolog twierdzi że wszystko wporzadku , i że nie mam SM , ponadto odpowiedziała mi na nurtujące pytanie czy mam zespół Devica , powiedziała że nie bo nie mam zaniku nerwu wzrokowego ( o czym ma świadczyć badanie potencjału nerwu wzrokowego).

, bądź dobrej myśli i uzbrój się w cierpliwość, bo najważniejsze to właściwa diagnoza i pewnie rezonans pomoże w jej postawieniu. Nie przepraszaj, że piszesz, po to tu jesteśmy, żeby czytać i pocieszyć. I nie czekasz na wyrok tylko na diagnozę i leczenie i wtedy na pewno poczujesz się lepiej, jak już będziesz wiedziała, jak walczyć z chorobą. Dla pocieszenia/pewnie marnego/...mam nadwzroczność, astygmatyzm, wizyty u psychiatry i psychotropy. Od 7 lat SM bez leczenia i jest dobrze. Trzymaj się