29-03-2017, 14:36
Niezbadane są wyroki neurologii... Przede wszystkim nie ma co się oszukiwać, pocieszać, szukać odpowiedzi w internecie (u jednej osoby te same objawy oznaczają rzut, u innej np. przemęczenie kończyny intensywnym treningiem itp.), istnieje też wiele bliźniaczych chorób, więc najmądrzejszym co możesz zrobić, to udać się jak najszybciej do specjalisty i zrobić wszystkie wymagane badania (również pod katem boreliozy).
Jak ja raz przyszłam do szpitala po leki i chwilę porozmawiałam z lekarką, wykręcając się przeciążeniem nogi (byłam święcie przekonana co do tego, bo "internety"!), to ona od razu powiedziała, że już widzi, że mam rzut... Neurolodzy widzą więcej i szybciej
Jak wszyscy tu już wspomnieli - nikt w internecie/na forach nie udzieli Ci żadnej konkretnej odpowiedzi.
Głowa do góry!
Jak ja raz przyszłam do szpitala po leki i chwilę porozmawiałam z lekarką, wykręcając się przeciążeniem nogi (byłam święcie przekonana co do tego, bo "internety"!), to ona od razu powiedziała, że już widzi, że mam rzut... Neurolodzy widzą więcej i szybciej

Jak wszyscy tu już wspomnieli - nikt w internecie/na forach nie udzieli Ci żadnej konkretnej odpowiedzi.
Głowa do góry!