Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dziwne objawy
(11-02-2022, 00:24)Sama już nie wiem. JMonika79 napisał(a): Hej. Ja tez  z Ire. Zmiany mozna miec tez w szyjnym bądź piersiowym ale to dość rzadko sie zdaza. Co na to wszystko Twój GP? Tu na forum dowiedzialam sie o czyms takim jak tężyczka,  moze to to bo ta tężyczka wlasnie daje objawy typowe MS-owe.  No I pilnuj poziomu vit D, Pozdrawiam

Sama już nie wiem. Ogolnie dużo u mnie się działo dziwnych rzeczy, choćby to idiopatyczne ciśnienie wewnątrzczaszkowe Uśmiech, co prawda to było lata temu ale nie wiem. zastanawiam się czy to nie ucisk gdzieś od kręgosłupa tylko nie jestem pewna czy odczuwalabym to wszystko tez na twarzy. No i problemy z tym okiem. O tezyczce poczytam. Dziękuje. Wybieram się do GP bo szczerze to myślałam ze to może zmęczenie czy coś. Poziom D3 miałam w normie. Suplementują bo wiadomo jak tutaj w Irl Uśmiech musze się wziasc za siebie ?mam pytanie czy jeśli chciałabym zrobić sobie mri szyjny prywatnie to czy gp mi wystawi skierowanie? Bo nawet przy wyjściu ze szpitala mi sugerowali. Mam skierowanie do neuro i okulisty. Nawet już dostałam list ze jestem na liście. Także może za rok się doczekam Uśmiech zrobię rezonans i zobaczymy co tam mam Uśmiech
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Dziwne objawy - przez Zakrecona - 10-02-2022, 22:13
RE: Dziwne objawy - przez JMonika79 - 11-02-2022, 00:24
RE: Dziwne objawy - przez Zakrecona - 11-02-2022, 00:49

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości