02-04-2017, 10:48
Dziękuję wszystkim za słowa otuchy i wsparcie, jesteście wspaniałymi ludźmi i bardzo zazdroszczę Wam optymizmu i podejścia do życia. Faktycznie chyba się już zagubiłem w tym wszystkim i tak od 4lat żyję z tymi objawami, czytam i wmawiam Sobie chorobę a to potęguje objawy. Od ostatniego wpisu zdążyłem zaliczyć jeszcze jednego neurologa który nic widzi złego, jedynie stwierdził że jestem strasznie nerwowy i że mam głęboką nerwicę, mówił też że część objawów może pochodzić od kręgosłupa bo lekką dyskopatię jednak mam. Kazał mi natychmiast iść do psychiatry tak też zrobiłem. Psychiatra przepisał mi leki i powiedział że z podobnymi objawami to co trzeci pacjent do niego przychodzi a im więcej będę o tym myślał to objawy będą się nasilać.
Serdecznie Was pozdrawiam, życzę wytrwałości, samych radosnych chwil i dużo dużo zdrowia. Życzę Wam jeszcze żeby ktoś jak najszybciej wynalazł lek który całkowicie pokona tą chorobę - wierze że tak się stanie.
Osobne podziękowania dla użytkowników Areliee i Piotr- Wasze wpisy dały mi takiego kopa że nawet nie macie pojęcia. Chyba potrzebowałem właśnie takich słów. Jesteście wielcy - dzięki
Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo zdrowia.
Odezwę się jak pobiorę leki od psychiatry i dam znać co i jak.
Serdecznie Was pozdrawiam, życzę wytrwałości, samych radosnych chwil i dużo dużo zdrowia. Życzę Wam jeszcze żeby ktoś jak najszybciej wynalazł lek który całkowicie pokona tą chorobę - wierze że tak się stanie.
Osobne podziękowania dla użytkowników Areliee i Piotr- Wasze wpisy dały mi takiego kopa że nawet nie macie pojęcia. Chyba potrzebowałem właśnie takich słów. Jesteście wielcy - dzięki

Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo zdrowia.
Odezwę się jak pobiorę leki od psychiatry i dam znać co i jak.