14-03-2022, 21:32
(14-03-2022, 18:24)Lusia98 napisał(a): Karolina paleo wraz z keto to religia Dr Wahls. Dla zbyt wymagających poleca właśnie paleo.. i później powoli przechodzenie na ketogeniczne zasady diety (mniej boli) .. zobaczę sobie w wolnej chwili jej przepisy
zaraz wiosną więc czas ogarnąć swój ogródek
Czy jest coś piękniejszego na tym świecie od własnej sałaty i marchewek zerwanej o poranku z własnego ogródka![]()
??
Swoją drogą pani dietetyk Lenartowicz dzięki właśnie paleo jest a remisji Hashimoto od wielu lattakże no myślę że te żywe przykłady są godne polecenia
Zazdroszcze ogrodka na maxa! Ja co roku hoduje na balkonie sałatę, pomidory i różne zioła, bo niestety mam bardzo mały balkon.
Dzisiaj zamówiłam książkę Wahls i OMS, zobaczymy co tam polecają. Na low carb byłam jeszcze przed diagnozą ale nigdy na full keto. Ja niestety przez ostatni rzut i diagnoze odpuściłam zdrowe jedzenie, albo śmieciowe żarcie albo nic niejedzenie. Czas wrócić na dobre tory.

. Dla zbyt wymagających poleca właśnie paleo.. i później powoli przechodzenie na ketogeniczne zasady diety (mniej boli) .. zobaczę sobie w wolnej chwili jej przepisy
zaraz wiosną więc czas ogarnąć swój ogródek