(23-04-2022, 20:20)Mysza111 napisał(a): W moim przypadku również od pierwszej wizyty w poradni do rozpoczęcia leczenia minął niecały miesiąc. To na pierwszą wizytę w poradni czekałam 9 miesięcy, ale potem poszło bardzo sprawnie. A leczę się w IPIN w Warszawie.My do poradni czekamy ok.3m-cy.Wizytę mamy 10 maja.Jak dopytywałam o przybliżony czas dostania się do programu dostałam odp.że ok 9mcy.Nie wiem czemu tak długo, może mamy pecha....przed położeniem mojego partnera do szpitala(żeby zdiagnozować co mu jest), gdzie miał już skierowanie pani doktor powiedziała, że oddział jest w remoncie a on cytuje"jeszcze chodzi"to pewnie go nie przyjmą na oddział.Wtedy prywatnie poszliśmy na wizytę do profesora z oddziału neurologii i wziął go na oddział po miesiącu. Nie wiem co robić,jestem załamana...
(23-04-2022, 18:23)Love napisał(a): Dlaczego czas oczekiwania na program jest tak długi? W moim przypadku w Krakowie od pierwszej wizyty w poradni sm do rozpoczecia leczenia minął niecały miesiąc.My do poradni czekamy ok.3m-cy.Wizytę mamy 10 maja.Jak dopytywałam o przybliżony czas dostania się do programu dostałam odp.że ok 9mcy.Nie wiem czemu tak długo, może mamy pecha....przed położeniem mojego partnera do szpitala(żeby zdiagnozować co mu jest), gdzie miał już skierowanie pani doktor powiedziała, że oddział jest w remoncie a on cytuje"jeszcze chodzi"to pewnie go nie przyjmą na oddział.Wtedy prywatnie poszliśmy na wizytę do profesora z oddziału neurologii i wziął go na oddział po miesiącu. Nie wiem co robić,jestem załamana...