21-06-2022, 22:48
Ja bym się tym EBV w ogóle nie zajmowała bo większość osób ma ten współczynnik dodatni. Serio. Niby jakiś zwiększony potencjał jest ale naprawdę w naszej strefie w której mieszkamy (Polska) wysyp jest chorób autoimmunologicznych. Po za tym.. teraz większość chorób jest na tle autoimmunologicznym. Myślę że te zawroty to dość poważna skłonność i lekarze powinni zająć się Tobą kompleksowo. Byłeś z tym na izbie przyjęć ? Mam wrażenie że tylko w szpitalu chcą naprawdę sprawdzić co nam dolega i przebadać. Tylko tam trzeba im dać do zrozumienia że to poważna sprawa i mają się Nami zająć a nie, że jakoś to jest i da się z tym żyć. nie. Ja tak mam już 4 rok bo z dwójką dzieci nie mam czasu na włóczenie się po szpitalach. W bliskiej rodzinie też mam wysyp chorób autoimmunologicznych tj. astma łuszczyca cukrzyca. Rezonans mój pierwszy był czysty bez kontrastu. Wysyp objawów pod SM mam multum . Lekarze jednak nie traktują SM'owcow zbyt poważnie dopóki diagnostyka jest utrudniona... Życzę powodzenia i spokoju