(24-06-2022, 13:23)Joanna82 napisał(a): Hej, ja też mam pierwszy zastrzyk za sobą, odpukać, na razie wszystko pozytywnie. Dostałam od neurologa zwolnienie na dzisiaj w razie ewentualnych skutków ubocznych, ale na razie czuję się tak świetnie, że pomylam okna i podłogioby tak zostało.
I dziękuję wam za wasze pozytywne posty, dzięki nim zadziałał chyba, nie wiem jak to nazwać, efekt placebo to nie jest, bo dostałam prawdziwy lek, ale to niemożliwe, żeby tak szybko zadziałał, a idąc od lekarza miałam wrażenie, że moje nogi idą pięć metrów przede mnątak lekko mi się szło, gdzie ostatnio prawa noga była ciężka jak po przejściu maratonu
Hej ja zaczynam leczenie Kesimpta w lipcu, ponieważ musi minąć 30 dni od podania sterydow. Mam nadzieję, że też zniosę to ok. Zdiagnozowano mnie w sierpniu 2021 a rzut mialam juz 2 czerwca, wiec niedawno...leczona od września 2021 Tecfidera. Oczywiscie nadal zdretwienie konczyn sie utrzymuje i juz mam dosyć bo doszedl ból odcinka lędźwiowego...ehhh caly czas coś. CIEKAWE czy ten ból w jakiś sposób łączy się z chorobą...? Niby moja Doktorka mówi, że nie, ale szczerze mówiąc wszystko łącze ostatnio z tym...

oby tak zostało.
tak lekko mi się szło, gdzie ostatnio prawa noga była ciężka jak po przejściu maratonu