07-07-2022, 21:45
(07-07-2022, 17:41)Lusia98 napisał(a): Wiolu nie zamartwiaj się na zapas. Jak masz rezonans w toku to pewnie cos będzie wiadomo. Jak się tato ma ? Ile bym dała żeby mój był ze mną jeszcze
...
Jestem już po rezonansie bo prywatnie udało się zrobić to wcześniej. Nie ma zmian świadczących o SM. Więc super. Została wykryta cysta na jednej z zatok i to dosyć duża, która może powodować moje bóle głowy. A utraty równowagi najprawdopodobniej od kręgosłupa. Stwierdzenie lekarza. Jeśli chodzi o mojego tatę to aktualnie jest w szpitalu by przyjąć sterydy (już trzeci raz w tym roku). Czuje się jak to stwierdził zajebiście bo może podnieść nogę na 40 cm a nie mógł już w ogóle podnieść. Lekarz stwierdził że choroba zmieniła swój "tryb" i zaczęła dosyć mocno i ostentacyjnie postępować. Ale nie traci nadziei i dobrego humoru, bo jak to twierdzi przynajmniej wódki nie marnuje a i tak wygląda jak pijany. Jest na programie leczenia i najprawdopodobnie jeszcze w tym roku będzie miał zamianę leków. Dzięki wielkie za słowa wsparcia dla wszystkich. Życzę miłego wieczoru.

. Jak masz rezonans w toku to pewnie cos będzie wiadomo. Jak się tato ma ? Ile bym dała żeby mój był ze mną jeszcze
...