18-07-2022, 19:59
(18-07-2022, 15:03)JMonika79 napisał(a): Hej LLT, na moje oko Ty masz typowe objawy tężyczki, podczas mojej diagnozy ja przeryłam Internet i uczepiłam sie tej tężyczki jako ostatniej deski ratunku. Niestety rezonans nie pozostawił mi żadnych złudzeńHej kochana. Mam taką nadziejęna Twoim miejscu poszłabym do dobrego endokrynologa bo ta tęzyczka zaburza prace hormonalną też, on juz odpowiednio Tobą pokieruje, suplementacja wapnia, magnezu I vit D w wiekszych dawkach ( pod kontrolą lekarza) , dużo odpoczynku, umiarkowany wysiłek fizyczny , sporo snu, zdrowa dieta , pozdrawiam serdecznie I życzę dużo dużo zdrowia
W środę lecę na rezonans. Opis pewnie za kilka dni. Oby nadal było czysto. Strasznie mnie niepokoi ta ręka, bo wcześniej nie miałam z nią problemów. Może to przez dużą ilość pracy myszką... Badałam hormony. U mnie tężyczka może mieć podłoże nerwowe. Niestety ostatnie 2 lata to u mnie strasznie stresujący czas, dodatkowo ciąża. Tobie również dużo dużo zdrówka. Dziękuję za wsparcie

na Twoim miejscu poszłabym do dobrego endokrynologa bo ta tęzyczka zaburza prace hormonalną też, on juz odpowiednio Tobą pokieruje, suplementacja wapnia, magnezu I vit D w wiekszych dawkach ( pod kontrolą lekarza) , dużo odpoczynku, umiarkowany wysiłek fizyczny , sporo snu, zdrowa dieta , pozdrawiam serdecznie I życzę dużo dużo zdrowia