29-07-2022, 20:27
No...niemożliwe, żeby od dokładnie 4m-cy nikt nic ciekawego nie obejrzał
.
My wczoraj z Panem Mężem na jeden raz obejrzeliśmy film "Oddychaj" - to miniserial w sumie jakieś 3 godziny, ale będę go pamiętała długo. Wstrząsający, dramatyczny, a jednocześnie pokazujący na co człowieka stać, gdy musi walczyć o życie. I przyszła mi też do głowy myśl, jak wielki i czasami niszczący wpływ ma na dorosłe życie człowieka jego dzieciństwo, kontakt z rodzicami...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A o 21.00 zaczyna się Rocky 5
- uwielbiam te filmy, to moja młodość...Sceny nakręcone perfekcyjnie, genialna muzyka i Stallone...to nic, że już dziadek, ale już jest legendą, podobnie jak Clint Eastwood
...to moja absolutna miłość
, ale o nim następnym razem...
. My wczoraj z Panem Mężem na jeden raz obejrzeliśmy film "Oddychaj" - to miniserial w sumie jakieś 3 godziny, ale będę go pamiętała długo. Wstrząsający, dramatyczny, a jednocześnie pokazujący na co człowieka stać, gdy musi walczyć o życie. I przyszła mi też do głowy myśl, jak wielki i czasami niszczący wpływ ma na dorosłe życie człowieka jego dzieciństwo, kontakt z rodzicami...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A o 21.00 zaczyna się Rocky 5
- uwielbiam te filmy, to moja młodość...Sceny nakręcone perfekcyjnie, genialna muzyka i Stallone...to nic, że już dziadek, ale już jest legendą, podobnie jak Clint Eastwood
...to moja absolutna miłość
, ale o nim następnym razem...