Cześć! Nie mieszkam w Poznaniu, więc z lekarzem i grupą wsparcia nie pomogę. Jeśli chodzi o moje zawroty głowy, to może nie zdarzają się często, ale jak się zdarzą, to po prostu tracę równowagę. Parę razy zdarzyły się przez to upadki. Z koncentracją też miewam problemy, ale szumów usznych nie mam. Palce też na szczęście nie drętwieją. Co do pęcherza - chodzę często na siku, ale to akurat jest spowodowane ciążą i tym że piję dużo wody.
Może idź jeszcze do urologa wykluczyć inne schorzenia powodujące ciągłe sikanie... Ale zmęczona bywam nawet jak się wyśpię. Spróbuj może iść do jakiegoś innego neurologa, ale tak jak pisałam, nie znam żadnego w Poznaniu ani okolicach żeby móc polecić. Obyś dorastał trafną diagnozę. Pozdrawiam.
Może idź jeszcze do urologa wykluczyć inne schorzenia powodujące ciągłe sikanie... Ale zmęczona bywam nawet jak się wyśpię. Spróbuj może iść do jakiegoś innego neurologa, ale tak jak pisałam, nie znam żadnego w Poznaniu ani okolicach żeby móc polecić. Obyś dorastał trafną diagnozę. Pozdrawiam.