03-10-2022, 19:21
Werka, już kiedyś o tym pisałam, nie ukrywam mojej choroby, wg mnie to bardzo ułatwia życie i chroni przed zadawaniem głupich pytań. Mam bardzo dużo motocyklowych przyjaciół, którzy wiedzą i to tylko dlatego, żeby nie pytali np. "a czemu nie pójdziesz z nami na spacer w góry?", za to przy spotkaniach zadają krótkie pytanie "wszystko ok?". I jak chcę się położyć i odpocząć to nie pytają dlaczego. Niektórzy dowiadują się przypadkiem - miałam taką sytuację, że na urodziny dostałam karnet na zabieg masażu gorącym olejkiem kokosowym, źle znoszę takie nagrzanie i dziewczyna, która mi to podarowała z ciekawości spytała czy już byłam. Powiedziałam, że nie, to spytała dlaczego, no to jej powiedziałam, że mam sm. Przepraszała mnie, że nie wiedziała o tym, że wymyśliłaby coś innego. Żadnych innych pytań. Moje dziewczyny w pracy też wiedzą, synowie i mąż też - mam w nich zresztą wielkie wsparcie. \
Piszesz, że jesteś aktywna sportowo, jeżeli będą wiedzieć, że to jakaś Twoja chwilowa słabość to nie powinna ich zdziwić.
Piszesz, że jesteś aktywna sportowo, jeżeli będą wiedzieć, że to jakaś Twoja chwilowa słabość to nie powinna ich zdziwić.