04-10-2022, 14:26
(04-10-2022, 13:19)Mysza111 napisał(a): Oczywiście decyzja o tym komu i kiedy chcesz powiedzieć należy tylko do Ciebie. Ty najlepiej znasz siebie i swoje otoczenie. Zrób tak, jak uważasz że będzie najlepiej. Ja też mam od jakiegoś czasu jakby zakwasy, pomimo że teraz poza spacerami, to nie mam ruchu. I często, a zwłaszcza w nocy, mam odrętwiałe nogi, ale ja nie jestem teraz obiektywna, więc aktualnie mną się nie sugeruj.Na pewno dam znać. DziękujęDużo różnych objawów, jak zmęczenie czy te "zakwasy" mogą teraz wynikać z mojego odmiennego stanu, a co za tym idzie, zmiany trybu życia. Kiedyś starałam się często ćwiczyć, żeby być w formie jak najdłużej. Teraz żadne cardio, poza wspomnianymi spacerami, nie wchodzi w grę.
Nie załamuj się, Twoje objawy mogą wynikać z czegoś zupełnie innego. A nawet gdyby się potwierdziły Twoje obawy, to naprawdę nie koniec świata. Można brać leki i żyć dalej. Ja też na początku się załamywałam, a teraz jest ok. A póki co, poczekaj na wyniki i daj znać co słychać.

Dużo różnych objawów, jak zmęczenie czy te "zakwasy" mogą teraz wynikać z mojego odmiennego stanu, a co za tym idzie, zmiany trybu życia. Kiedyś starałam się często ćwiczyć, żeby być w formie jak najdłużej. Teraz żadne cardio, poza wspomnianymi spacerami, nie wchodzi w grę.
Nie załamuj się, Twoje objawy mogą wynikać z czegoś zupełnie innego. A nawet gdyby się potwierdziły Twoje obawy, to naprawdę nie koniec świata. Można brać leki i żyć dalej. Ja też na początku się załamywałam, a teraz jest ok. A póki co, poczekaj na wyniki i daj znać co słychać.