(08-11-2022, 07:07)Bubka napisał(a): Teraz pasujeto w sumie za niedługo. Postaraj się wrzucić na luz. Twój stres już niczego niw zmieni a szkoda zdrowia. Taka zmiana może być całkiem od czegoś innego niż sm, a szyszynke ma każdy, tylko różnej wielkości.
Tak ,ja się staram nie martwić, ale z dnia na dzień czyje się fizycznie gorzej.. Od 20 dni nie przestała mnie boleć glowa, a trzeba funkcjonować i w pracy i w domu .
(08-11-2022, 07:07)Bubka napisał(a): Teraz pasujeto w sumie za niedługo. Postaraj się wrzucić na luz. Twój stres już niczego niw zmieni a szkoda zdrowia. Taka zmiana może być całkiem od czegoś innego niż sm, a szyszynke ma każdy, tylko różnej wielkości.
Nie wspomnę o nudnościach, chodzie ,jakbym była pijana ,ciągle te zawroty ,a ostatnio miałam mgle na oku i te oko mnie bolało..

to w sumie za niedługo. Postaraj się wrzucić na luz. Twój stres już niczego niw zmieni a szkoda zdrowia. Taka zmiana może być całkiem od czegoś innego niż sm, a szyszynke ma każdy, tylko różnej wielkości.