22-02-2023, 18:58
Taaaa, właśnie w tym tygodniu kończę antybiotyk przeciwko boreliozie, a wizytę w por. chorób zakaźnych mam dopiero 18 marca. Przy czym kontrolne MRI około 13 marca
)). Trza mieć zdrowie żeby byc chorym!!!
Mam tez troche przypuszczenia, ze to może byc neuroborelioza, bo: nabrałem troche siły, drętwienia i mrowienia jakby mniejsze, zatoki lepiej, jestem mniej wrażliwy na światło- no właśnie miałem coś takiego, ze jazda nocna była niemal niemożliwa. Po 10 minutach za kółkiem oczy same mi się zamykały. Pobolewa mnie jeszcze krzyż i barki -od czasu do czasu. Od niego pewnie promieniuje do lewej nogi….sam już nie wiem. 47 lat i wszystko boli ????. Co to będzie jak będę miał 100 lat? Ja sie pytam
)). Trza mieć zdrowie żeby byc chorym!!!Mam tez troche przypuszczenia, ze to może byc neuroborelioza, bo: nabrałem troche siły, drętwienia i mrowienia jakby mniejsze, zatoki lepiej, jestem mniej wrażliwy na światło- no właśnie miałem coś takiego, ze jazda nocna była niemal niemożliwa. Po 10 minutach za kółkiem oczy same mi się zamykały. Pobolewa mnie jeszcze krzyż i barki -od czasu do czasu. Od niego pewnie promieniuje do lewej nogi….sam już nie wiem. 47 lat i wszystko boli ????. Co to będzie jak będę miał 100 lat? Ja sie pytam