22-02-2023, 20:33
Witaj Panie Prezesie
, poczytałam sobie wszystko i mam pytanie - leczysz tę depresję? Znam tę chorobę od wielu lat i wiem, jak ważne jest podjęcie terapii. A w sprawie wieku - jestem dużo starsza, nie mam prążków, a gadzina się przyczepiła
. Korzystaj z życia, rób to co sprawia Ci przyjemność, bo w życiu liczą się tylko chwile/Dżem/ i jeszcze jeden cytat - cały ten świat nie znaczy nic, chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil/też Dżem/
. A przede wszystkim/i to już moja maksyma/ unikaj toksycznych i głupich ludzi, bo oni najbardziej rujnują nasz organizm.
Pozdrawiam i trzymaj się
--------------------------------------------
E-smka - dodaj jeszcze PIP
- to dopiero jest jazda...
, poczytałam sobie wszystko i mam pytanie - leczysz tę depresję? Znam tę chorobę od wielu lat i wiem, jak ważne jest podjęcie terapii. A w sprawie wieku - jestem dużo starsza, nie mam prążków, a gadzina się przyczepiła
. Korzystaj z życia, rób to co sprawia Ci przyjemność, bo w życiu liczą się tylko chwile/Dżem/ i jeszcze jeden cytat - cały ten świat nie znaczy nic, chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil/też Dżem/
. A przede wszystkim/i to już moja maksyma/ unikaj toksycznych i głupich ludzi, bo oni najbardziej rujnują nasz organizm.Pozdrawiam i trzymaj się
--------------------------------------------
E-smka - dodaj jeszcze PIP
- to dopiero jest jazda...