Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flesze
Hej, ja jak mam silny flash to niestety na calym ciele, nie tylko na twarzy, na szczęście nie mam tego codziennie, czasem mnie poskłada raz na tydzień ale w taki sposob ze oszalec można. Ja do tabletek staram sie zjeść np kawalek chleba z masłem, tak zeby z czyms tlustym. Zauwazylam że są produkty spożywcze, ktorych w ogole powinnam unikać, np majonez - po nim zaraz mam flasha, obojetnie czy od wziecia tabletki minelo pol godziny czy pol dnia - odrazu płonę. To samo z pomidorami, czasem swiezy ogórek tez wywoluje natychmiastowy flash.
Ja osobiście sporo jem bananow, flesha bezpośrednio po nim dostalam tylko raz wiec ja nie wiem jak to jest, to pewnie indywidualna sprawa.

Kiedys pytalam neurologa o te fleshe, to powiedział że można brać aspirynę, ona niweluje te flashe bardzo szybko podobno, moze warto spróbować.
Ludzmi sie nie przejmuj, mnie jak chwytnie i nie mam jak i gdzie sie schowac to odpowiadam ze cisnienie mi skoczylo i lepiej by bylo zeby mnie nikt nie denerwował przez chwile - zazwyczaj ludzie odpuszczają dalsze wypytywania haha
Pozdrawiam serdecznie
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Flesze - przez Wera - 27-02-2023, 17:32
RE: Flesze - przez JMonika79 - 27-02-2023, 19:27
RE: Flesze - przez smarrito - 27-02-2023, 20:00
RE: Flesze - przez marcepanka - 27-02-2023, 21:13
RE: Flesze - przez Akinom - 28-02-2023, 07:34
RE: Flesze - przez Benita - 28-02-2023, 10:08

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości