Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cześć
Tina dzięki! Na kanapę może niekoniecznie muszę mieć czas ważne że mam na spokojny sen i w ciągu dnia chwilę dla siebie. Po prostu. Chociażby godzinę dziennie na spokojne wypicie kawy różnie to bywa. Co do stresu w pełni się z Tobą zgodzę że dla Nas SMowiczow podwyższony poziom kortyzolu jest zabójczy. Mój pierwszy rzut wystąpił właśnie w okresie silnego stresu i dwa przemęczenia organizmu. Do tego już nie dopuszczam. Fajnie jak można coś zmienić na plus. Z tym suplementowaniem również się z Tobą zgodze dla mnie poziom idealny Wit D3 to 90 a lekarz zapewnia mnie że przy chorobach autoimmunologicznych nawet 150 w surowicy krwi. Tego nie odpuszczam nawet w sezonie letnim. Kiedyś tylko na tydzień jak byliśmy na wakacjach w tropikach i tam spędzałam caly czas na dworze czułam się rewelacyjnie... Ah ile bym dała zeby zmienić kraj do życia Uśmiech. Ja też jem mało mięsa ale dużo ryb - śledzie łosoś jajka... Co do diety wegetariańskiej nie jestem przekonana Uśmiech choć spotkałam ostatnio dziewczynę która również zażegnala wiele dolegliwości dzięki temu... Także obserwuje kilka dziewczyn chorujących już kilkanaście lat które stosują Protokół Coimbry a tam jest mocne zalecenie diety wegetariańskiej. Może coś w tym jest ? Na pewno będę bacznie obserwować swój organizm i zobaczę... Super że masz takich rodziców którzy pomogli Ci na Twojej drodze. Zazdroszczę.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Cześć - przez Tina - 26-02-2023, 19:48
RE: Cześć - przez yasmina - 26-02-2023, 22:44
RE: Cześć - przez Lusia98 - 27-02-2023, 22:19
RE: Cześć - przez Tina - 01-03-2023, 16:04
RE: Cześć - przez Lusia98 - 01-03-2023, 18:15
RE: Cześć - przez Benita - 01-03-2023, 20:32

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości