Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prośba o wypełnienie ankiety na temat wpływu diety na osłabienie objawów choroby SM
(02-03-2023, 12:23)Renata Kuraś napisał(a):
(02-03-2023, 11:27)e-smka napisał(a): Fajna ankieta, dobrze zrobiona, nie ma się do czego przyczepić, pytania ciekawe.

Bardzo dziękuję :-)

(02-03-2023, 11:37)yasmina napisał(a): Poszło

(02-03-2023, 11:30)Benita napisał(a): Tak tylko, co ta osoba miała kiedykolwiek z tą chorobą wspólnego i dlaczego akurat taki temat wybrała i jaki z tego pożytek będzie oprócz zaliczenia?

I suchych danych

Dziękuje za pytanie, już odpowiadam Pani. Mam w rodzinie dwie osoby chore. Napisałam również zalecenia dietetyczne dla podopiecznych fundacji PTSR oddziału w Łodzi. Osoby chore mogą wdrożyć produkty, które mają właściwości przeciwzapalne, a wyeliminować te o działaniu prozapalnym :-) w internecie są różne osoby, może nie mają pomocy lub porady dietetycznej albo jej nie chcą lub nie potrzebują. Pozdrawiam serdecznie :-)
[/url]
Dzięki za info od razu inna rozmowa.

(02-03-2023, 14:33)Benita napisał(a):
(02-03-2023, 12:23)Renata Kuraś napisał(a):
(02-03-2023, 11:27)e-smka napisał(a): Fajna ankieta, dobrze zrobiona, nie ma się do czego przyczepić, pytania ciekawe.

(02-03-2023, 11:37)yasmina napisał(a): Poszło

(02-03-2023, 11:30)Benita napisał(a): Tak tylko, co ta osoba miała kiedykolwiek z tą chorobą wspólnego i dlaczego akurat taki temat wybrała i jaki z tego pożytek będzie oprócz zaliczenia?

I suchych danych

Dziękuje za pytanie, już odpowiadam Pani. Mam w rodzinie dwie osoby chore. Napisałam również zalecenia dietetyczne dla podopiecznych fundacji PTSR oddziału w Łodzi. Osoby chore mogą wdrożyć produkty, które mają właściwości przeciwzapalne, a wyeliminować te o działaniu prozapalnym :-) w internecie są różne osoby, może nie mają pomocy lub porady dietetycznej albo jej nie chcą lub nie potrzebują. Pozdrawiam serdecznie :-)
[url=http://lodz.ptsr.org.pl/kontakt]
Dzięki za info od razu inna rozmowa.
Ok wysłane tylko na końcu trzeba było coś zaznaczyć mimo że nie paliłam więc pierwsze z brzegu i mam nadzieję że pochwali się pani nam pracą.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości