Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problemy z czuciem w stopie i samopoczuciem
Sznowni Państwo,

Dodam aktualizację od siebie:
Byłem u neurologa z wynikami badania EMG. Neurolog stwierdził, że moje wyniki są niespecyficzne, ale wygląda na to, że to jedynie miejscowy uraz nerwu czuciowego stopy. Oczywiście to nie wyjąśnia tego, że czuje sztywnośc mięśni i ciągle jestem zmęczony. Tak jak wspominałem na MRI wyszła mi jedna zmiana, prawdopodobnie naczyniopochodna w płacie skroniowym i lekarz powiedział, że nie ma sensu robić MRI kręgosłupa szyjnego.

I trochę jestem w kropce jak dalej iść przez diagnozę: ciągle odczuwam silne zmęczenie, bóle mieśni, fascykulacje i parestezje. Czy macie jakieś sugiestoe co do drogi jaką mógłbym podjąć? Robić MRI i inne badania na własną rękę? Czy po prostu szukać neurologa, który stwierdzi to co ja chcę usłyszeć, czyli: niech pan zbada czy to nie SM i tutaj jesli lista badań.

Moim największym tropem jest oczywiście po prostu nerwica, jednak dla mnie moje objawy są zbyt realne i namacalne, żeby po prostu przyznac się do pochodzenia psychosomatycznego moich objawów.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Problemy z czuciem w stopie i samopoczuciem - przez tommyhorse - 21-03-2023, 15:48

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości