01-04-2023, 20:07
(01-04-2023, 18:52)mswinter napisał(a):(01-04-2023, 15:57)Kachnast napisał(a): Witam, jestem po trzech podaniach kesimpty. Pierwszy raz wzięłam w szpitalu pod nadzorem pielęgniarki. Po 2,5godzinach dostałam objawów grypopochodnych, takich jak dreszcze, potworny ból głowy i ból miesniow. Zgodnie z sugestia mojej neurolog wzięłam paracetamol po jakiejś godzinie od podania, ale na nic się to zdało. Trzymało mnie to do wieczora. Przed drugim i trzecim podaniem na pół godziny przed zastrzykiem wzięłam Nurofen i po zastrzyku poszłam spać. Nic mi nie było ? przed czwartym zastrzykiem planuje już nie brać Nurofen i i zobaczymy jak będzie
Czyli pierwsza dawka potrafi przeczołgać, cieszę się że kolejne już łagodniejsze. U mnie akurat wypada w piątek, wiec na szczęście będzie weekend żeby dojść do siebie. Jeśli będzie to 21.04. to w które kolejne piątki wypadną nastepne dawki? Przyznam ze probuje się odnaleźć w tych tygodniach, nie dostałam na razie żadnych informacji ze szpitala poza terminem pierwszej wizyty.
Mi w czwartek wypadnie.Moge tylko paracetamol I ketonal brać.
Oby lek działał .Tzy dni temp można wytrzymać raz w miesiącu nawet gdyby potem miała być gorączka.