29-04-2023, 09:30
Witam miałem 2x rezonans i pojawiły się zmiany demielinizacyjne . 2x płyn rdzeniowy brak prążków . 2x solu efekt dość mierny . Badanie pola widzenia pani doktor - no ma pan sm . Badanie prądowe lewa noga beznadziejna a ja mam problem z prawą .Babiński dodatni obustronny . Pani neurolożka na wizycie w przychodni sm . Nogi strasznie słabe i prawa ręka . 10 lat temu trzy dni prawe oko obraz czarnobiały . Wizyta na ostrym dyżurze brak powodów . Co do podciągu stosuje jeden na stopę
oryginalny oraz pasek pod kolano i od niego guma do ćwiczeń z drugiej strony doczepiona do paska . Pomaga unieść stopę do góry . Testowałem otto bock L300 GO . Daje impuls prądowy w momencie podnoszenia nogi i trochę pomaga . Niestety koszt około 24000 pln . Kombinezon otto bock Molii też testowałem . Koszt 26000 pln . Ćwiczę i rehabilituję się w P.T.S.R. w Łodzi .
Super ludzie nie działają na N.F.Z. więc nikt tam nie ma focha .
oryginalny oraz pasek pod kolano i od niego guma do ćwiczeń z drugiej strony doczepiona do paska . Pomaga unieść stopę do góry . Testowałem otto bock L300 GO . Daje impuls prądowy w momencie podnoszenia nogi i trochę pomaga . Niestety koszt około 24000 pln . Kombinezon otto bock Molii też testowałem . Koszt 26000 pln . Ćwiczę i rehabilituję się w P.T.S.R. w Łodzi .
Super ludzie nie działają na N.F.Z. więc nikt tam nie ma focha .