29-04-2017, 07:45
(28-04-2017, 20:10)hela napisał(a): Ja bałam się że będę mieć problemy z prowadzeniem samochodu, teraz śmigam jak dawniej, w zasadzie w samochodzie czuję się bardzo bezpiecznie i pewnie, ale zawsze tak było, oczywiście nie każdy powinien prowadzić samochód, ale też pewnie nie jeden sm-owiec prowadzi lepiej niż niektórzy użytkownicy naszych drógwiesz że masz ograniczenia to bardziej się pilnujesz
(28-04-2017, 21:41)Gata napisał(a): Ja sądzę, że nie można dać się zwariować.Jeśli stan zdrowia pozwala, czemu nie prowadzić samochodu? Wychodząc z założenia, że można mieć za chwilę rzut, lepiej w ogóle nie opuszczać domu, bo równie dobrze może coś się stać w trakcie przechodzenia przez ulicę...
Podobnie jak hela uważam, że pewnie bardziej się pilnujemy.
Jeśli refleks mi się pogorszy , na pewno zrezygnuję z prowadzenia, ale póki co , sprawia mi to przyjemność..
Bardzo trafnie napisane komentarze, każdy z nas decyduje czy jest w stanie prowadzić czy nie jeżeli stan zdrowia na to pozwala. A tak poza tym jeszcze nigdy nie widziałem w TV ani nie czytałem żeby jakiś sprawca wypadku tłumaczył swój "wybryk" SM. Są to najczęściej zupełnie zdrowi kierowcy. A to pewnie przez to, że my się znacznie bardziej skupiamy na prowadzeniu auta. Pozdrawiam

wiesz że masz ograniczenia to bardziej się pilnujesz