Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy to już za późno na leczenie ?
Bubka jestem pod opieką neurologa od 2019 roku, miałem 2 napady padaczkowe spowodowane tym że brałem leki przeciwdepresyjne które działały mocno na obnizenie progu padaczkowego, i po tych napadach miałem takie objawy bardzo podobne do tych co już mam. Objawy miałem od maja a poszedłem na izbę przyjeć pod koniec września, wyszły zmiany ale one nie były aktywne zmiany były 4 największa ma 7 mm reszta 1-3 mm, w rdzeniu nie było nic oprócz jakiegoś artefaktu. W szpitalu nie dostałem leków na te zmiany, tylko stwierdzili że najpewniej niedokrwienne bo przy napadzie padaczkowym dochodzi do tego że przez jakiś czas się nie oddycha.Po jakimś czasie chyba pod koniec 2019 roku zostały mi takie objawy jak ucisk w prawej łydce podczas chodzenia i drżenie głowy, od tamtego momentu do dziś drżenie głowy było minimalne, czułem że to całkowicie minie aż do momentu co się stało teraz w maju. Co do neurologa mam z nfz ale wydaje mi się że jest w porządku.

Dziękuje za wsparcie i pomoc umówię się na jutro albo na drugi dzień do rodzinnego i zdam relację Uśmiech
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Czy to już za późno na leczenie ? - przez Użytkownik10 - 06-06-2023, 13:45

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości