10-06-2023, 23:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-06-2023, 23:57 przez Użytkownik10.)
Poszedłem na izbę przyjeć ale trafiłem na taką najgorszą neurolog w szpitalu a była tylko ona z neurologów, powiedziała mi że mam przyjść w poniedziałek z przekazem od rodzinnego najlepiej, powiedziała mi również że i tak nikt w tych dniach nie wyśle mnie na rezonans bo przez woly czwartek i tak by nie udało by się gdzieś wcisnać a że już jestem tu drugi raz po wypisie na własne żadanie to nie wyślą mnie na pilny rezonans. Także muszę w poniedziałek działać a nogi jak z kamienia o wzroku nie wspomnę, tak to zawalić z tym wypisem ehh co za debil ze mnie
Szkoda że sama lekarka nie powiedziała mi że tomografia może być nie wystarczająca i jakieś mniejsze zmiany nie będą widoczne, usłyszałem tylko od neurolog że w tomografi nic nie ma i sam stwierdziłem że się wypisuję.
Jeszcze co do wzroku to dziwi mnie to że jak patrzę tak z "byka" głowa do dołu i wzrok do góry to widzę dobrze i nie widzę podwójnie i tak w sumie się zastanawiam czy jeśli to było by sm to chyba bym widział z każdego kąta źle ?. Wy też tak macie może że jak patrzycie tak to widzicie lepiej ?
Szkoda że sama lekarka nie powiedziała mi że tomografia może być nie wystarczająca i jakieś mniejsze zmiany nie będą widoczne, usłyszałem tylko od neurolog że w tomografi nic nie ma i sam stwierdziłem że się wypisuję.Jeszcze co do wzroku to dziwi mnie to że jak patrzę tak z "byka" głowa do dołu i wzrok do góry to widzę dobrze i nie widzę podwójnie i tak w sumie się zastanawiam czy jeśli to było by sm to chyba bym widział z każdego kąta źle ?. Wy też tak macie może że jak patrzycie tak to widzicie lepiej ?