Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy to już za późno na leczenie ?
Dostałem lek na zawroty głowy i to wszystko, mdłości i pocenie samo przechodzi, no wzok już taki zostanie do momentu jak nie zacznę nosić okularów albo zrobię sobie laserową korekcję wzroku, teraz tak sobię myślę czy nie iść do jakiegoś neurologa prywatnie, wiem że przyjmuje na ochojcu jakiś ordynator dr janas i jeszcze z nim do pewności się dowiedzieć co i jak. Ogólnie to jestem załamany tym że mam takie objawy bo to już kolejny ubydek mojego zdrowia, wcześniej drżenie głowy i ucisk łydki. Mam takie wrażenie że jakby lekarze z tego szpitala zrobili mnie w konia. Tak myślę że większość tych objawów co mam to mi minie, ale wzrok pewnie już się nie naprawi i te dziwne uczycie ucisku i mrowienia z lewej strony tyły głowy. Byłem w 100 % pewny że mam rzut dostanę wlewy i wszystko przejdzie a tu coś takiego, jeszcze od wczoraj co do wzroku to te podwójne widzenie jakby było już mniejsze dziś w sumie też jest lepiej, co dziwne te objawy tak sobie chodzą np raz mam ucisk w jednej nodze bardzo silny a na drugi dzień mam wszystkie objawy po trochu.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Czy to już za późno na leczenie ? - przez Użytkownik10 - 17-06-2023, 06:38

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości