Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diplopia - podwójne widzenie
Żal się do woli jak ci to pomoże, zresztą komu się żalić jak nie komuś kto zrozumie....jeśli chodzi o oczy to ja po rzucie miałam kiepsko z widzeniem...mało że podwójnie to jeszcze się mazalo wszystko.... trwało to u mnie parę miechow aż mąż mnie do okulisty wysłał bo ciągle jedno oko mrużyłam, zostało mi to mrużenie do teraz bo nieraz czuję się źle i wtedy taką kontrolkę robię   Duży uśmiech okulista dał okulary do których nie mogłam się przyzwyczaić ale bez nich jak było ciemno to bez szans albo znak w porę zobaczyć....i jak byłam bez to szybko oczy mnie bolały...teraz okulary leżą gdzieś nawet nie wiem gdzie i jest ok, a byłam nastawiona na to że już tak będzie. Co do niedowładów i drętwienia to wszyscy się w jakimś stopniu z tym borykamy... najważniejsze to się nie poddawać....nie chce współpracować to jeszcze dać jej dodatkowe zadania, nie odpuszczaj, są rzeczy których nie zmienimy ale trzeba walczyć z tym.  Nie zawsze się uda ale jak zrobisz wszystko co się da to nie będziesz miała do siebie żalu. Trzymaj się dzielnie.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Diplopia - podwójne widzenie - przez Olaa - 21-09-2023, 18:38
RE: Diplopia - podwójne widzenie - przez Benita - 21-09-2023, 21:01
RE: Diplopia - podwójne widzenie - przez Olaa - 07-10-2023, 10:47
RE: Diplopia - podwójne widzenie - przez Akinom - 07-10-2023, 11:16
RE: Diplopia - podwójne widzenie - przez Olaa - 07-10-2023, 14:25
RE: Diplopia - podwójne widzenie - przez Akinom - 07-10-2023, 15:18
RE: Diplopia - podwójne widzenie - przez Benita - 09-10-2023, 20:55

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości