(03-10-2023, 11:14)Julka77 napisał(a):(29-09-2023, 16:03)Tosiia napisał(a): z poczatkiem wrzesnia minal mi rok z Kesimpta, a w lutym 2024 bede rezonansCześć i jak po roku Kesipmty? Co uznajesz za plus tego leku? Ja krótko biorę, bo od maja, jak dla mnie częstotliwość kuć jest ok, zmęczenie mniejsze. Cały czas są problemy ze snem w nocy, często się budzę oraz z równowaga używam kuli łaski jako asekuracj. Zmian w rezonansie nie ma.
pozdrawiam
na razie jestem bardzo zadowolona, ale zaczelam we wrzesniu 2022 i juz po pol roku (w lutym 2023) mialam rezonans dlatego obecnie kolejny w lutym 2024 wiec tak naprawde zobacze na rezonansie jak stan po 1.5 roku brania K.
Z symptomami SM roznie, ale nie do konca je lacze z lekiem/skutkami ubocznymi. Niestety zastrzyki mi sie idealnie polaczyly z okresem wiec czasami tez trudno mi ocenic co wynika z czego ...
Mam nadzieje, ze pozostane na K. wiele wiele lat jesli sie uda - nie chcialabym zmieniac i oby nie bylo takiej koniecznosci, bo wtedy nie wiem czy bym nie zrobila sobie przerwy w leczeniu.