26-02-2024, 20:14
(26-02-2024, 15:17)Agula123 napisał(a): Od 2 dni mam uczucie gorąca w okolicy kostki. Tzn. tak jakby mi ktoś coś bardzo ciepłego przyłożył do nogi i za chwilę to wziął. Nie trzyma mnie tak cały czas. Raz jest raz puszcza ( czasami mam tak co 15 minut, czasami raz na godzinę..poprostu różnie). Nie wiem czy to zaliczamy do rzutu... Rok temu miałam coś podobnego na udzie tej samej nogi, natomiast trzymało cały czas przez miesiąc i wtedy było wiadomo że to rzut. Czy ktoś z was miał coś podobnego?
Dodatkowo co chwilę mam jakieś objawy to drętwienia to zawroty głowy, ogólne osłabienie i nie wiem czy to jest tak że leki które się dostaje nie działają czy po prostu pomimo leków takie objawy występują... Będę wdzięczna za waszą informacje. Kurcze ciężko mi jest do tego wszystkiego przyzwyczaić!
Może to być rzut. U mnie mrowienia nóg występujące tylko podczas chodzenia zakwalifikowali jako rzut, więc warto skonsultować z lekarzem. Leki w przypadku sm nie hamują choroby całkowicie, więc pomimo leczenia rzut może się zdarzyć.