(13-05-2024, 20:14)JMonika79 napisał(a): Witaj, ja mialam bardzo duzo objawow podobnych do Ciebie niestety, najgorzej bylo chyba z językiem bo pytalam kilku lekarzy co oznacza pieczenie/ swędzenie języka to patrzyli na mnie jak na wariatkę a trwało to miesiącami. Potem minęło tak samo jak znikąd się pojawiło. Podobnie do Ciebie parzyła mnie zimna woda, zmian w glowie 8 I brak prazkow w plynie, odruchy neurologiczne w normie. Pozdrawiam
Też mam wrażenie że patrzą na mnie jak na wariatkę. I na podstawie tych objawów Cię zdiagnozowali? Czy coś jeszcze dodatkowo w badaniach Ci wyszło
(13-05-2024, 19:36)yasmina napisał(a): Przepraszam, nie doczytałam o mri
Tak wygląda diagnozowanie sm, czasami długo to trwa i nie pozostaje nic innego, jak czekać. Mnie od razu zaproponowali w szpitalu Interferon, ale odmówiłam i skonsultowałam się z innym neuro, który powiedział, że bardzo dobrze zrobiłam nie zgadzając się na Interferon.
Zawsze możesz po otrzymaniu wyników skonsultować je z innym lekarzem dla swojego spokoju.
Tak zrobię umówię się jeszcze do innego neurologa

, czasami długo to trwa i nie pozostaje nic innego, jak czekać. Mnie od razu zaproponowali w szpitalu Interferon, ale odmówiłam i skonsultowałam się z innym neuro, który powiedział, że bardzo dobrze zrobiłam nie zgadzając się na Interferon.