02-09-2024, 11:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-09-2024, 11:14 przez Nikolabola.)
(02-09-2024, 00:01)yasmina napisał(a): Nikola, bardzo Ci współczuję i trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej dowiedziała się co jest przyczyną Twoich dolegliwości. Musisz poczekać na wyniki. Miałaś robione MRI z kontrastem? U mnie przed postawieniem diagnozy było zrobione MRI głowy, odcinka szyjnego i piersiowego, wszystko z kontrastem. Jak dostaniesz wyniki daj znać, ale zawsze jeszcze możesz je skonsultować z innym lekarzem - ja tak zrobiłam. Masz opiekę psychiatry?Dziękuję bardzo za miłe słowa
Pisz o wszystkim co Cię niepokoi i o co chcesz spytać - jesteśmy tu po to, żeby pomóc.
Przytulam
Mam zamiar poczekać na wyniki punkcji, a wtedy pójdę do neurologa prywatnie. Z miesiąc temu miałam też bol oka prawego, zwłaszcza przy poruszaniu na boki, a wiem że to też wpisuje się pod sm. Czekam na wyniki z niecierpliwością. Pozdrawiam serdecznie 
(02-09-2024, 10:14)Tosiia napisał(a): Nikola rzeczywiscie objawy jak przy SM ale dziwne bo jednak rezonans glowy wyszedl poprawnie (a chociazby problemy ze wzrokiem by wyszly wlasnie w glowie a nie w odcinku szyjnym czy piersiowym). Tak czy inaczej dobrze by bylo jakbys miala tez rezonans rdzenia ...Hej, dziękuję bardzo za wsparcie
Bardzo mi przykro ze przez to przechodzisz i ze nie masz wsparcia rodzinya w dodatku kolejne badania i tak nie daja odpowiedzi ...
Neuropatie obwodowa tez lekarze wykluczyli? Tez jakis czas temu czytalam, ze u kobiet problemy z sercem czesto maja bardzo podstepne objawy (jak wlasnie zaburzenia widzenia czy problemy z koncetracja i pamiecia, zawroty glowy itd.) - moze warto o tym troszke poczytac.
Trzymaj sie cieplo!
Na oddziale powiedzieli, że to nie neuropatię. Co do problemów z sercem, to jestem pod kontrolą kardiologa, bo miałam operacje na serce jako dziecko, ale tu jest już wszystko w porządku, a te problemy wyszły teraz tak nagle i nie jestem przekonana czy chodzi o serce, aczkolwiek jak najbardziej biorę to pod uwagę. Poczekam na wyniki i zrobię rezonans rdzenia dla pewności. Pozdrawiam mocno

a w dodatku kolejne badania i tak nie daja odpowiedzi ...