21-12-2024, 22:26
(29-11-2024, 10:38)Julka77 napisał(a): Jestem po 22 zastrzyku Kesimpty, z mojego punktu widzenia wszystko ok, brak nowych zmian w rezonansie rocznym, po iniekcji 2-3 dni bol gardła lub bol ucha, to tak naprzemiennie biorę od razu naproksen, nie potrzeba antybiotyków, wszystko przechodzi po ok 2-3 dniach. Zauważyłam wypadanie włosów, biorę biotyne, na szczotce jest ich jednak sporo, czy u Was też tak jest? Zastrzyki zawsze robiłam raz na 4 tygodnie teraz od grudnia mam robić raz w miesiącu począwszy od 2 grudnia itp 2 stycznia, 2 lutego itd. U Was też taka zmiana?
Hej ja tez jestem od ponad roku na Kesimpcie, brak nowych zmian e RM, takie same objawy 1-2 po zastrzyku (ból gardła, lekka gorączka 37,5) Natomiast włosy wypadają jak szalone, dramat
. Ja biorę complidermol (pomaga na wzrost) do tego także szampon complidermol. Niestety niewiele to daje, ale zawsze coś.Wcześniej brałam wcierkę do włosów na skórę ale to było na receptę (steryd jakiś), i bardzo pomogło. Niestety teraz ta kuracja już nie działa......, może to też że zima i dlatego włosy lecą, a może znowu mam anemię i to dlatego.....?????????????????????