Witam, od jakiegoś czasu przeglądam forum i postanowiłam napisać, bo już wariuję i potrzebuję wsparcia. Mam 33 lata, ok. 3 lata temu miałam wykonany MR głowy, w którym wyszły liczne zmiany demielinizacyjne, ale nie miałam objawów. Byłam u neurologa, który powiedział, żebym przyszła za pół roku i powtórzyła MR. Ja to odpuściłam, bo akurat szykowałam się do ślubu, potem ciąża, dziecko. No i nie miałam żadnych objawów. Teraz od kilku dni mam takie dziwne uczucie w podeszwach obu stóp, tak bliżej palców. Nawet nie do końca wiem jak to opisać, czasami wydaje mi się jakby ktoś mi tam coś włożył. Skupiam się na tym bardzo i czuję, ale np. wczoraj pojechałam z mężem i synem i byłam zajęta i jakby było lepiej, nie czułam tego. Nie ukrywam, że pobyt w szpitalu, badanie nie uśmiechają mi się. Mam 9-miesięczne dziecko, które karmię piersią i nie wyobrażam sobie go zostawić. Mąż mówi, że panikuje i że to jest pewnie od kręgosłupa albo od przeciążenia, bo jestem niewyspana i ciągle noszę syna. Proszę o Wasze opinie. Nie hejtujcie mnie za wcześniejsze olanie tematu, sama teraz mam wystarczająco negatywne uczucia. Strasznie się boję.
|
Czy to może być SM?
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Wiadomości w tym wątku |
|
Czy to może być SM? - przez Panikara - 10-02-2025, 07:45
RE: Czy to może być SM? - przez yasmina - 10-02-2025, 09:06
RE: Czy to może być SM? - przez Tosiia - 10-02-2025, 10:31
RE: Czy to może być SM? - przez Panikara - 10-02-2025, 11:53