18-02-2025, 01:49
(16-02-2025, 22:42)Lusia98 napisał(a): Zyga a protokół Combry? W Niemczech wielu lekarzy właśnie prowadzi te terapię jako alternatywę dla konwencjonalnych. Mam z kilkoma dziewczynami kontakt które po wielu latach leczenia poszły ta drogą. Znam jedną z okolic Berlina, która dodatkowo jest pielęgniarka. Mogę Ci podać do Niej kontakt
A jeśli chodzi o empatycznego lekarza to jak szukanie igły w stoku siana.. ja przy pierwszym rzucie spotkałam się jedynie z szantażem lub zastraszaniem(jeśli nie położę się do szpitala zostanie mi tak). 3 lekarz wysłuchał mnie odrobinę i dostosował leczenie abym mogła być w domu.. sam stwierdził że każdy rzut się wycofuje nawet u pacjentów z wrzodami żołądka (po prostu dłużej ). Był niby empatyczny ale też nie do końca.. więc widzieliśmy się tylko 2 razy i wzięłam sprawy w swoje ręce.
Zyga i protokół Combry brzmią interesująco, fajnie, że ktoś w Niemczech już to testuje. Co do empatycznego lekarza, to faktycznie ciężko o takiego, niestety często spotyka się raczej z brakiem zrozumienia. Super, że udało Ci się trafić na kogoś, kto dostosował leczenie do Twoich potrzeb Jeśli masz kontakt do tej dziewczyny, chętnie bym porozmawiała

.. więc widzieliśmy się tylko 2 razy i wzięłam sprawy w swoje ręce.