12-05-2025, 12:52
Bardzo ważne jest, aby mieć dobrze opisaną dokumentację medyczną i zaświadczenie od lekarza. To połowa sukcesu. U mnie to był standardowy wywiad, właśnie jak sobie radzę, czy jestem w programie lekowym, jak z kontaktami z ludźmi itp, czy sam przyjechałem, czy pracuję itp itd. Nie okazywałem zrezygnowania, a normalnie i zgodnie z prawdą odpowiadałem na pytania. Jedynie troszkę podkręciłem temat psychologa, że skończyłem właśnie terapię (chodziłem do psychologa, ale z innym problemem) i tu się troszkę pokryło z chorobą i to ze sobą połączyłem.
Jak napisałem na początku, miałem na komisji dobre papiery (PPMS stwierdzone) i chyba ten wywiad był tylko formalnością. Najważniejsze, to chyba nie udawać, ale tak jak napisałem wykorzystać jakieś dogodne sytuacje i dołączyć do swojej historii. Powodzenia na komisji Elisiee. Daj znać po.
Jak napisałem na początku, miałem na komisji dobre papiery (PPMS stwierdzone) i chyba ten wywiad był tylko formalnością. Najważniejsze, to chyba nie udawać, ale tak jak napisałem wykorzystać jakieś dogodne sytuacje i dołączyć do swojej historii. Powodzenia na komisji Elisiee. Daj znać po.
...if u ever saw me smile, u should know i felt sick inside...