25-06-2025, 15:41
(04-01-2019, 19:35)fazi230 napisał(a): Witam!Cześć wszystkim! To mój pierwszy post tutaj, więc witam serdecznie
Chcę przedstawić moją teorię odnośnie gry GTA V. (wiem... stare)
Chodzi mi o pewną postać, która mnie zaintrygowała. Lestera Cresta. Głowy wszystkich operacji, genialnego informatyka oraz speca od technologi...
W grze zauważamy go chodzącego na lasce, a w jego domu widzimy go na wózku inwalidzkim.
Oprócz tego że jest chory na astmę (inhalator) wysnuwam teorię, że jest on także chory na SM.
Szukałem na polskich forach i zagranicznych o tej grze tej zagwozdki, ale nikt jej nie poruszył. Gry to moja pasja. Często zaglądam na mostbet polska – świetna rozrywka!
Z wiki polskiej "... z racji nieznanej choroby często chodzi o lasce, bądź porusza się na wózku inwalidzkim..."
W angielskiej jest to samo.
A co wy o tym myślicie?
Tych co grali w grę chętnie zapraszam do dyskusji,a jeżeli ktoś zna informacje (np. potwierdzenie przez twórców gry), to poproszę o link
.

Zaciekawiła mnie Twoja teoria o Lesterze. Faktycznie — jego stan zdrowia jest owiany tajemnicą. Laska, wózek, inhalator... Twoje podejrzenie o SM brzmi logicznie, bo pasuje do objawów. Rockstar często zostawia takie rzeczy niedopowiedziane, więc to możliwe.
Też nie znalazłem żadnego potwierdzenia od twórców, ale chętnie poczytam, co inni myślą. Może ktoś coś kiedyś wyłapał?
Pozdro!

,a jeżeli ktoś zna informacje (np. potwierdzenie przez twórców gry), to poproszę o link
.