Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ból nóg
Cześć. Ja powiem tak. Co do spastyki to leki na nią pomagają i to bardzo. Jest ich cała masa (Tizanor Baclofen i inne) z tym że mi już tak średnio pomagają gdyż w moim przypadku ta spastyka jest naprawdę duża. Przez jakiś czas byłem w programie toksyny botulinowej w połączeniu z profesjonalną rehabilitacją i naprawdę bardzo mi to pomagało ale też już działa na mnie tak średnio. Od niedawna moja wspaniała p.dr. wypisała mi receptę na thc, ale powiedziała żeby zacząć od CBD. I tak od jakiegoś czasu używam tego produktu. Kupiłem waporyzator i szczerze mówiąc to działa. Po waporyzacji jest ulga na około 2 godziny. Na razie temat THC odkładam w czasie ze względu na to że THC uzależnia i nie należy do najtańszych.

A co do rehabilitacji to korzystałem już kilka razy i szczerze mówiąc to mieszane mam odczucia. Tylko profesjonalna pod okiem lekarzy i wykwalifikowanym personelem ma sens. Ale dostać się na taką to jak wygrać los na loterii. Zaznaczam że pozostałe rehabilitacje mi niestety zaszkodziły zamiast pomóc. Poza tym też efekt rehabilitacji jest widoczny i uzależniony od stanu pacjenta.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Ból nóg - przez Klaudia - 26-10-2016, 09:54
RE: Ból nóg - przez Jacek - 26-10-2016, 12:41
RE: Ból nóg - przez Joanna - 26-10-2016, 20:31
RE: Ból nóg - przez Klaudia - 28-10-2016, 08:26
RE: Ból nóg - przez Michał SM - 21-09-2025, 15:18
RE: Ból nóg - przez Akinom - 22-09-2025, 18:43

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości