05-10-2025, 20:51
(01-10-2025, 22:59)MagdaLena25 napisał(a): Ja właśnie rozpoczynam terapię medyczną marihuanąKilka dni temu byłam na konsultacji w MedCan Clinics, po zapoznaniu się z historią mojej choroby i wykluczeniu przeciwwskazań pan doktor wypisał mi receptę na preparat - szybko i w miłej atmosferze, wszystko wyjaśnił itp. Jestem ciekawa Waszych doświadczeń, kiedy zauważyliście pierwsze efekty? Jak się czuliście?
Witam. Ja od jakiegoś czasu sporadycznie stosuję THC ponieważ ono uzależnia. Jest sporo typów i odmian ale co najważniejsze mocy ale to lekarz decyduje jaką moc wypisać. Na mnie działa powalająco (dosłownie). Z pozycji wózka na którym siedzę tak mnie rozluźnia że odpływam. Spastyka praktycznie nie wyczuwalna gdzie leki które biorę nie dawały rady. Także na mnie działa bardzo. Obecnie używam cannabis flos s lab thc 22%.

Kilka dni temu byłam na konsultacji w MedCan Clinics, po zapoznaniu się z historią mojej choroby i wykluczeniu przeciwwskazań pan doktor wypisał mi receptę na preparat - szybko i w miłej atmosferze, wszystko wyjaśnił itp. Jestem ciekawa Waszych doświadczeń, kiedy zauważyliście pierwsze efekty? Jak się czuliście?