21-11-2025, 16:47
(05-11-2025, 16:50)Perezz napisał(a): Cześć, nazywam sie Wojtek, mam 36 lat, od kilku lat mam niepokojące objawy, 6 lat temu zacząłem czuć dyskomfort w kroczu chwilowe bóle, myslalem ze to moze wątroba albo jakas przepuklina, zrobiłem wszystkie badania od badania krwi po rezonans, nic nie wyszlo, teraz doszły problemy z prostatą i układem moczowym, ponawiam mi sie często zapalenie prostatą i dróg moczowych, przez co mam problemy z erekcja i słabym libido, nie wykryto u mnie żadnego wirusa, dodatkowo podczas długiego siedzenia lub jazdy samochodem dretwieja mi nogi szczególnie jedna, moja babcia miala Stwardnienie rozsiane, wiec zacząłem sie niepokoić bo objawy mi wracają a urolog nie widzi za bardzo objawów urologicznych, czy moze mi ktos dać namiar do lekarza najlepiej z województwa lubelskiego do którego moglbym sie udać by zweryfikować czy to moze byc ta choroba. Z gory Dziękuję za odpowiedź i życzę duzo zdrowia
Cześć Wojtek, bardzo zainteresował mnie twój wpis , ponieważ mam takie same objawy co Ty zaczeło się dosłownie od tego samego też bółe w kroczu w podbrzuszu ,stwierdzone zapalenie prostaty , które wraca co jakiś czas z różnym nasileniem , do tego od 10 juz lat problemy z erekcją z każdym rokiem większe , zupełny brak libido , przeżyłem już naprawdę wielu pseudo lekarzy , którzy nie sa w stanie nic pomóc .Ja właśnie choruje na stwardnienie rozsiane , i nikt nie jest w stanie powiedzieć mi , czy te objawy są przyczyna stwardnienia ,czy maja inne pochodzenie.Mam 42 lata i chciałbym jeszcze trochę pokorzystać z życia , anie mogę nic robić