23-12-2025, 19:42
Wczoraj zmarł Chris Rea
Dla młodszego pokolenia to pewnie mało znana postać, ale warto posłuchać Jego utworów. Tworzył w latach
80-tych, które do dziś uchodzą za najlepszy czas dla muzyki pop i soul. Ten utwór, do którego posłuchania gorąco Was zachęcam pochodzi z 1986r. i do dziś jest grany w okresie przedświątecznym. Jego pierwszym utworem była "Josephine" i cudnie relaksujące "On the beach", które mam ustawione jako dzwonek mojego Pana Męża. Jego utwory to przede wszystkim taki głos, który koi i muzyka, która wprawia w dobry nastrój. Odchodzą najlepsi...
Dla młodszego pokolenia to pewnie mało znana postać, ale warto posłuchać Jego utworów. Tworzył w latach 80-tych, które do dziś uchodzą za najlepszy czas dla muzyki pop i soul. Ten utwór, do którego posłuchania gorąco Was zachęcam pochodzi z 1986r. i do dziś jest grany w okresie przedświątecznym. Jego pierwszym utworem była "Josephine" i cudnie relaksujące "On the beach", które mam ustawione jako dzwonek mojego Pana Męża. Jego utwory to przede wszystkim taki głos, który koi i muzyka, która wprawia w dobry nastrój. Odchodzą najlepsi...