07-07-2017, 12:23
Hej
w skrócie, moje SM zaczęło się na początku tego roku ( dretwienie jednej strony ciała), przez co leżałem w szpitalu na badaniach najpierw w lutym a następnie w maju, po czym dostałem diagnozę. Objawy szybko przeszły, w tej chwili ich nie mam. Ze względu na wyniki rezonansu zostałem zakwalifikowany do leczenia Ocrelizumabem, że które od miesiąca ma się zacząć.
Śledzę forum, i postanowiłem że złożę ten wniosek ale- lekarz prowadzący na samym początku był niechetny do wypełnienia potrzebnych dokumentów, ale powiedział że ok. Po czym gdy przyszedłem z papierami, stwierdził że nie podpisze się pod wnioskiem bo nic mi nie jest!
Co mam w takiej sytuacji robić? Czy prywatny neurolog wypełni mi ten wniosek jeśli pokażę historię choroby?
w skrócie, moje SM zaczęło się na początku tego roku ( dretwienie jednej strony ciała), przez co leżałem w szpitalu na badaniach najpierw w lutym a następnie w maju, po czym dostałem diagnozę. Objawy szybko przeszły, w tej chwili ich nie mam. Ze względu na wyniki rezonansu zostałem zakwalifikowany do leczenia Ocrelizumabem, że które od miesiąca ma się zacząć. Śledzę forum, i postanowiłem że złożę ten wniosek ale- lekarz prowadzący na samym początku był niechetny do wypełnienia potrzebnych dokumentów, ale powiedział że ok. Po czym gdy przyszedłem z papierami, stwierdził że nie podpisze się pod wnioskiem bo nic mi nie jest!
Co mam w takiej sytuacji robić? Czy prywatny neurolog wypełni mi ten wniosek jeśli pokażę historię choroby?